Finisaje

Structura blocului va fi formată din pereți din beton armat cu planșee tip “dală groasă”, închideri exterioare și pereți interiori din cărămidă ceramică de 12, 25 și 30 cm, tencuială mecanizată pe bază de Ipsos și finisaj cu vopsea lavabilă de culoare albă.

Compartimentările între apartamente și din spațiile comune vor fi realizate din blocuri de beton celular autoclavizat de 25 cm, iar pentru interiorul apartamentului se va folosi același tip de material, dar la altă dimensiune – 12,5 cm.

Termoizolarea exterioară se va realiza parțial prin sistemul de fațade ventilate, cu vată minerală de 10 cm și plăci de fibrociment gama EQUITONE TECTIVA și parțial polistiren expandat cu grosime de 10 cm cu tencuială decorativa.

Tâmplăria exterioară va fi compusă din rame din aluminiu și geam termoizolant triplustrat.

Lifturi marca SCHINDLER ce oferă un confort superior și o funcționare silențioasă. Ascensoarele Schindler sunt sigure şi ecologice. Nu conţin materiale sau produşi organici periculoşi. În plus, utilizează tehnologie eficientă energetic, atât în perioada de utilizare cât şi în timpul de aşteptare.

Iluminare LED pentru balcoane și terase și spațiile comune – casa scării și holuri.

Balustradele exterioare sunt realizate din sticla securizata transparenta cu mana curenta din aluminiu eloxat.

Tâmplăria va fi din aluminiu gama SCHUCO de culoare gri antracit, cu geam triplu termoizolant.

Apartamentele vor fi prevăzute din proiect cu centrale termice individuale VIESSMANN.

Încălzirea integral prin pardoseala este prevăzută cu distribuitor de căldură și termostate ambientale pentru fiecare încăpere. Aceasta va fi pusă la dispoziție de producătorul de renume REHAU.

Sistem modular pentru corpurile electrice BTICINO.

Ușile interioare vor fi prevăzute cu balamale ascunse, broască magnetică, tocuri reglabile și căptușeală pe ambele fețe ale zidului din lemn stratificat, produse în Italia, marca BERTOLOTTO PORTE.

Ușile de intrare în apartament vor fi clasa 4 antiefracție, placate cu MDF 6 mm pe ambele fețe, balamale reglabile din oțel, izolație interioară din vată minerală ce oferă o izolație fonică de 42 dB, cu ramă metalică patențată antiefracție produse de GOLDEN DOORS Grecia.

Parchetul este din lemn stratificat, compatibil cu încălzirea în pardoseală KARELIA 14 mm.

Obiectele sanitare ceramice,căzile si armaturile vor fi asigurate de producătorul IDEAL STANDARD.

Zonele de duș vor fi dotate cu rigole îngropate în pardoseală și paravane de duș din sticlă securizată, iar rezervoarele WC vor fi încastrate. Rigolele si rezervoarele WC cu clapete cromate sunt furnizate de TECE.

Placajele ceramice sunt importate din Italia si Spania produse de fabrici de renume cum ar fi  Ariostea, Cifre,  porțelanate in masa și rectificate, cu dimensiuni mari cum ar fi 60X60, 60X120, 20×120, 30×150 cm.

Placajele ceramice sunt importate din Italia, porțelanate și rectificate, cu dimensiuni mari de circa 120×60 cm.